Gyanúsan sokáig tart az oldal betöltése...

Sajnos egyes böngészők néha összezavarodnak az egyébként hibátlan oldal betöltése közben is. Az oldal újratöltése, esetleg a Frissítés gomb használata a legtöbb esetben megoldja a problémát.

Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elektronikus Képzési Oktatási Rendszer
 logo   


Üdvözöljük a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elektronikus Képzési Oktatási Rendszerének oldalán!

Ezen az oldalon érhetők el az NBT által kiírt képzések a bűnmegelőzésben érintett pedagógusok, rendőrök és civil szereplők számára.

Az EKOR használatát ismertető kézikönyv letölthető innen.
Képzéseink

Az alábbi táblázatokban az iconra kattinva jelentkezhet aktuális képzéseinkre.A jelentkezéshez belépés vagy regisztráció szükséges.

ELLEN-SZER
ELLEN-SZER
 
A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács ELLEN-SZER képzést szervez kizárólag hivatásos rendőrök részére. 
Kérjük, hogy amennyiben Ön nem tartozik a célcsoporthoz, ne jelentkezzen a képzésre.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
ELLEN-SZER-képzés5540 Szarvas, Erzsébet Liget Liget Hotel 2019. ápr. 8. - 11.2019. márc. 13.
Élménypedagógia

       

ÉLMÉNYPEDAGÓGIA

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács élménypedagógiai képzést szervez rendőrök, pedagógusok, szociális munkások, pártfogó felügyelők, nevelőtisztek és civil bűnmegelőzési szakemberek számára, akik reményeink szerint népszerűsítik az élménypedagógia módszerét, és használni fogják a módszert a munkájukban.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Élménypedagógia 2019. májusLiget Hotel Szarvas 5540 Szarvas, Erzsébet liget2019. máj. 13. - 17.2019. ápr. 1.
Élménypedagógia 2019. szeptemberLiget Hotel Szarvas 5540 Szarvas, Erzsébet liget2019. szept. 16. - 20.2019. aug. 1.
Megoldásfókuszú mediációs képzés
Megoldásfókuszú mediációA képzés során az iskolákban előforduló mindennapi helyzeteket dolgozzuk fel, bővítjük a pedagógusok eszköztárát, hogy amikor nem tanári, hanem valamilyen segítő szerepben találkozik a gyerekekkel, akkor legyenek olyan kérdései és egyéb eszközei, amelyekkel a megoldás felé viszi az érintetteket. A képzés 60 órás, teljesen gyakorlati, a résztvevők interakciókon keresztül sajátítják el a megoldásfókuszú megközelítés módszerét.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Megoldásfókuszú mediációs képzés 1078, Budapest, István u. 23-25.2019. márc. 19. - ápr. 18.2019. febr. 28.
NBT ülés

 A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács nyilvános ülése
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács ÜléseBelügyminisztérium I. emelet 129-es tárgyaló (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.)2019. márc. 6.2019. febr. 25.
Önkormányzatok Bűnmegelőzési KonferenciájaAz önkormányzatok fontos stratégiai partnerek a bűnmegelőzési munkában, hiszen a helyi problémákat helyi szinten lehet a leghatékonyabban orvosolni. Célunk, hogy hagyományteremtő módon létrehozzunk egy olyan tudományos fórumot, ahol az ígéretes nemzetközi és hazai gyakorlatok mellett megindulhat egy diskurzus településeink biztonságának fejlesztéséről.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Önkormányzatok Bűnmegelőzési Konferenciája 2019ORFK (1139 Budapest, Teve u. 4-6.)2019. márc. 29.2019. márc. 20.
"A mi dalunk" zenés táncdarabA Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával a Szertelen-kék Alapítvány és a Budapesti Táncművészeti Stúdió 2019. február 27-én színpadra állítja a „Mi dalunk” című zenés táncdarabot, amelyben a résztvevő fiatalok a művészet segítségével a maguk alkotta dalokon keresztül mutatják be véleményüket az őket körülvevő kihívásokról.

Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
A Mi Dalunk bűnmegelőzési musicalStefánia Palota és Honvéd Kulturális Központ (1143 Budapest, Stefánia út 34-36.)2019. febr. 27.2019. febr. 22.
Z Generációk gondolkodása képzések
Generációk gondolkodása - hogyan bánjuk a Z generációval?
 Továbbképzést hirdetünk 
fiatalokkal foglalkozó szakemberek, tanárok, tanítók, általános és középiskolai szaktanárok, osztályfőnökök, kollégiumi nevelőtanárok és gyermekvédelmi felelősök számára. 
A továbbképzés célja, hogy a pedagógusokat felkészítse a Z-generációs fiatalok szocializációjából eredő különbségek megértésére, továbbá, hogy a résztvevők a fiatalok biztonságával és annak megőrzésével kapcsolatos információkat kapjanak.
 
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Generációk gondolkodása - hogyan bánjuk a Z generációval? Bűnmegelőzési és Oktatási Szolgáltató Központ Egyesület (6721 Szeged, Sajka u. 12. fsz.)2019. márc. 27. - 29.2019. márc. 15.

Elfelejtett jelszó?

BelépésRegisztrálok

Kérjük, hogy adja meg email címét!

KüldésMégse