Gyanúsan sokáig tart az oldal betöltése...

Sajnos egyes böngészők néha összezavarodnak az egyébként hibátlan oldal betöltése közben is. Az oldal újratöltése, esetleg a Frissítés gomb használata a legtöbb esetben megoldja a problémát.

Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elektronikus Képzési Oktatási Rendszer
 logo   


Üdvözöljük a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elektronikus Képzési Oktatási Rendszerének oldalán!

Ezen az oldalon érhetők el az NBT által kiírt képzések a bűnmegelőzésben érintett pedagógusok, rendőrök és civil szereplők számára.

Az EKOR használatát ismertető kézikönyv letölthető innen.
Képzéseink

Az alábbi táblázatokban az iconra kattinva jelentkezhet aktuális képzéseinkre.A jelentkezéshez belépés vagy regisztráció szükséges.

Bűnmegelőzés az iskolában

 

A 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés arra készíti fel a pedagógusokat, rendőröket, bűnmegelőzéssel foglalkozó szakembereket, hogy a biztonsággal kapcsolatos információkat érdekes, a diákok figyelmét felkeltő tanóra keretében bűnmegelőzési kisfilmek feldolgozásával át tudják adni a felnövekvő nemzedék számára csökkentve ezzel a fiatalok áldozattá és elkövetővé válását.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Bűnmegelőzés az iskolában 10 Budapest1078 BUDAPEST, ISTVÁN U. 23-25. (NEMZETI BŰNMEGELŐZÉSI TANÁCS)2018. okt. 16. - 18.2018. okt. 2.
Bűnmegelőzés az iskolában 11 Budapest1078 BUDAPEST, ISTVÁN U. 23-25. (NEMZETI BŰNMEGELŐZÉSI TANÁCS)2018. nov. 27. - 29.2018. nov. 12.
Megoldásfókuszú mediációs képzés
Megoldásfókuszú mediáció



A képzés során az iskolákban előforduló mindennapi helyzeteket dolgozzuk fel, bővítjük a pedagógusok eszköztárát, hogy amikor nem tanári, hanem valamilyen segítő szerepben találkozik a gyerekekkel, akkor legyenek olyan kérdései és egyéb eszközei, amelyekkel a megoldás felé viszi az érintetteket. A képzés 60 órás, teljesen gyakorlati, a résztvevők interakciókon keresztül sajátítják el a megoldásfókuszú megközelítés módszerét.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Megoldásfókuszú mediációs képzés 1078, Budapest, István u. 23-25.2018. nov. 13. - dec. 6.2018. nov. 6.
Vagyonvédelmi referens képzés

Vagyonvédelmi referensek továbbképzése
 

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkársága továbbképzést szervez a rendőrség bűnmegelőzéssel foglalkozó vagyonvédelmi referensei részére. 

Kérjük, hogy amennyiben Ön nem tartozik a célcsoporthoz, ne jelentkezzen a képzésre.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Vagyonvédelmi referensek továbbképzéseSzarvas Liget Hotel (5540 Szarvas, Erzsébet Liget)2018. nov. 13. - 15.2018. okt. 16.

Elfelejtett jelszó?

BelépésRegisztrálok

Kérjük, hogy adja meg email címét!

KüldésMégse