Gyanúsan sokáig tart az oldal betöltése...

Sajnos egyes böngészők néha összezavarodnak az egyébként hibátlan oldal betöltése közben is. Az oldal újratöltése, esetleg a Frissítés gomb használata a legtöbb esetben megoldja a problémát.

Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elektronikus Képzési Oktatási Rendszer
 logo   


Üdvözöljük a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elektronikus Képzési Oktatási Rendszerének oldalán!

Ezen az oldalon érhetők el az NBT által kiírt képzések a bűnmegelőzésben érintett pedagógusok, rendőrök és civil szereplők számára.

Az EKOR használatát ismertető kézikönyv letölthető innen.
Képzéseink

Az alábbi táblázatokban az iconra kattinva jelentkezhet aktuális képzéseinkre.A jelentkezéshez belépés vagy regisztráció szükséges.

Bűnmegelőzés az iskolában

 

A 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés arra készíti fel a pedagógusokat, rendőröket, bűnmegelőzéssel foglalkozó szakembereket, hogy a biztonsággal kapcsolatos információkat érdekes, a diákok figyelmét felkeltő tanóra keretében bűnmegelőzési kisfilmek feldolgozásával át tudják adni a felnövekvő nemzedék számára csökkentve ezzel a fiatalok áldozattá és elkövetővé válását.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Bűnmegelőzés az iskolában 11 Budapest1078 BUDAPEST, ISTVÁN U. 23-25. (NEMZETI BŰNMEGELŐZÉSI TANÁCS)2018. nov. 27. - 29.2018. nov. 12.
NBT ülés

 A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács nyilvános ülései.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács ÜléseBelügyminisztérium I. emelet 129-es tárgyaló (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.)2018. nov. 7.2018. okt. 29.
Vagyonvédelmi referens képzés

Vagyonvédelmi referensek továbbképzése
 

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkársága továbbképzést szervez a rendőrség bűnmegelőzéssel foglalkozó vagyonvédelmi referensei részére. 

Kérjük, hogy amennyiben Ön nem tartozik a célcsoporthoz, ne jelentkezzen a képzésre.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Vagyonvédelmi referensek továbbképzéseSzarvas Liget Hotel (5540 Szarvas, Erzsébet Liget)2018. nov. 13. - 15.2018. okt. 16.
Z Generációk gondolkodása képzések
Generációk gondolkodása - hogyan bánjuk a Z generációval?
 

 

Továbbképzést hirdetünk 
fiatalokkal foglalkozó szakemberek, tanárok, tanítók, általános és középiskolai szaktanárok, osztályfőnökök, kollégiumi nevelőtanárok és gyermekvédelmi felelősök számára. 
A továbbképzés célja, hogy a pedagógusokat felkészítse a Z-generációs fiatalok szocializációjából eredő különbségek megértésére, továbbá, hogy a résztvevők a fiatalok biztonságával és annak megőrzésével kapcsolatos információkat kapjanak.
 
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Generációk gondolkodása - hogyan bánjuk a Z generációval?Bűnmegelőzési és Oktatási Szolgáltató Központ Egyesület (6720 Szeged, Gogol u. 9.)2018. nov. 19. - 21.2018. nov. 5.

Elfelejtett jelszó?

BelépésRegisztrálok

Kérjük, hogy adja meg email címét!

KüldésMégse