Gyanúsan sokáig tart az oldal betöltése...

Sajnos egyes böngészők néha összezavarodnak az egyébként hibátlan oldal betöltése közben is. Az oldal újratöltése, esetleg a Frissítés gomb használata a legtöbb esetben megoldja a problémát.

Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elektronikus Képzési Oktatási Rendszer
 új logó   

Üdvözöljük a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elektronikus Képzési Oktatási Rendszerének oldalán!

Ezen az oldalon érhetők el az NBT által kiírt képzések és rendezvények a bűnmegelőzésben érintett pedagógusok, rendőrök, civil szereplők, partnereink és más érdeklődők számára.

Az EKOR használatát ismertető kézikönyv letölthető innen.
Képzéseink

Az alábbi táblázatokban az iconra kattinva jelentkezhet aktuális képzéseinkre.A jelentkezéshez belépés vagy regisztráció szükséges.

Bűnmegelőzés az iskolában

 

A 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés arra készíti fel a pedagógusokat, rendőröket, bűnmegelőzéssel foglalkozó szakembereket, hogy a biztonsággal kapcsolatos információkat érdekes, a diákok figyelmét felkeltő tanóra keretében bűnmegelőzési kisfilmek feldolgozásával át tudják adni a felnövekvő nemzedék számára csökkentve ezzel a fiatalok áldozattá és elkövetővé válását.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Bűnmegelőzés az iskolában 2022 Budapest októberNemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkárság oktatóterem (1078 Budapest, István u. 23-25.)2022. okt. 25. - 27.2022. okt. 3.
Kreatív Műhely

KREATÍV MŰHELY
 
Art festészet Ötletek – Alkalmazások a Google Playen

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkársága (Főosztály) a Bűnmegelőzési Központtal közösen Kreatív Műhelyt tart egy előre kiválasztott kör részére. Amennyiben Ön nem kapott névre szóló meghívást erre a kurzusra, kérjük NE jelentkezzen a képzésre!  
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
3 napos Kreatív MűhelyLiget Hotel Szarvas (5540 Szarvas, Erzsébet liget)2022. nov. 24. - 26.2022. okt. 14.
Megoldásfókuszú beszélgetésvezetés
Megoldásfókuszú beszélgetésvezetés


A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Megoldásfókuszú beszélgetésvezetés néven új képzést hirdet pedagógusok, rendőrök, bűnmegelőzési és közigazgatásban dolgozó szakemberek számára. A megoldásfókuszú beszélgetésvezetés tréning elvégzését követően lehetőség van részt venni a Megoldásfókuszú vezetés- és tárgyalástechnika képzésen  is , mely azonban ráépülő képzés, így csak azok jelentkezését tudjuk elfogadni, akik az alap Megoldásfókuszú beszélgetésvezetés képzésen már részt vettek.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Megoldásfókuszú vezetés - a benned rejlő vezetőZoom alkalmazás - online2022. nov. 3. - 4.2022. szept. 30.
Tréneri mesterkurzus
TRÉNERI MESTERKURZUS

 

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkársága (Főosztály) a Bűnmegelőzési Központtal közösen tréneri mesterkurzust tart egy előre kiválasztott tréneri kör részére. Amennyiben Ön nem kapott névre szóló meghívást erre a kurzusra, kérjük NE jelentkezzen a képzésre! 
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Tréneri mesterkurzusLiget Hotel Szarvas 5540 Szarvas, Erzsébet liget2022. nov. 4. - 6.2022. szept. 30.
Vissza a jövőbe!
Vissza a jövőbe!
 
 
A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága és a Szegedi Tudományegyetem Szociális Kompetencia Kutatócsoportja továbbképzést hirdet Vissza a jövőbe! címmel, amelyre várjuk az érdeklődő reintegrációs tisztek, pszichológusok és pártfogók jelentkezését.

Kérjük, hogy amennyiben Ön nem tartozik a célcsoporthoz, ne jelentkezzen a képzésre! 
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Vissza a jövőbe! 3.Bűnmegelőzési Központ oktatóterem (6721 Szeged, Sajka u. 12. fsz.2.)2022. nov. 11. - dec. 12.2022. okt. 21.
Z Generációk gondolkodása képzések
Generációk gondolkodása - hogyan bánjuk a Z generációval?
 Továbbképzést hirdetünk 
pedagógusoknak, rendőröknek és fiatalokkal foglalkozó szakemberek számára. 
A továbbképzés célja, hogy a képzésen résztvevőket felkészítse a Z-generációs fiatalok szocializációjából eredő különbségek megértésére, továbbá, hogy a résztvevők a fiatalok biztonságával és annak megőrzésével kapcsolatos információkat kapjanak.
 
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Generációk gondolkodása - hogyan bánjuk a Z generáció tagjaival? - novemberNemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkárság oktatóterme (1078 Budapest, István u. 23-25.)2022. nov. 22. - 24.2022. nov. 7.
Generációk gondolkodása - hogyan bánjuk a Z generáció tagjaival? - decemberNemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkárság oktatóterme (1078 Budapest, István u. 23-25.)2022. dec. 13. - 15.2022. nov. 18.

Elfelejtett jelszó?

BelépésRegisztrálok

Kérjük, hogy adja meg email címét!

KüldésMégse