Gyanúsan sokáig tart az oldal betöltése...

Sajnos egyes böngészők néha összezavarodnak az egyébként hibátlan oldal betöltése közben is. Az oldal újratöltése, esetleg a Frissítés gomb használata a legtöbb esetben megoldja a problémát.

Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elektronikus Képzési Oktatási Rendszer
 új logó   

Üdvözöljük a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elektronikus Képzési Oktatási Rendszerének oldalán!

Ezen az oldalon érhetők el az NBT által kiírt képzések és rendezvények a bűnmegelőzésben érintett pedagógusok, rendőrök, civil szereplők, partnereink és más érdeklődők számára.

Az EKOR használatát ismertető kézikönyv letölthető innen.
Képzéseink

Az alábbi táblázatokban az iconra kattinva jelentkezhet aktuális képzéseinkre.A jelentkezéshez belépés vagy regisztráció szükséges.

BAMBT ülés


 
Baranya Megyei Bűnmegelőzési Tanács ülései
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Baranya Megyei Bűnmegelőzési Tanács (BAMBT) 2022. évi soron következő üléseEnsana Thermal & Grand Hotel Margitsziget (1007 Budapest, Margitsziget)2022. szept. 8.2022. aug. 19.
BAZMBT ülés


 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanács ülései

 
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanács (BAZMBT) 2022. évi soron következő üléseEnsana Thermal & Grand Hotel Margitsziget (1007 Budapest, Margitsziget)2022. szept. 8.2022. aug. 19.
Bűnmegelőzés az iskolában

 

A 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés arra készíti fel a pedagógusokat, rendőröket, bűnmegelőzéssel foglalkozó szakembereket, hogy a biztonsággal kapcsolatos információkat érdekes, a diákok figyelmét felkeltő tanóra keretében bűnmegelőzési kisfilmek feldolgozásával át tudják adni a felnövekvő nemzedék számára csökkentve ezzel a fiatalok áldozattá és elkövetővé válását.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Bűnmegelőzés az iskolában 2022 Budapest szeptemberNemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkárság oktatóterem (1078 Budapest, István u. 23-25.)2022. szept. 27. - 29.2022. szept. 2.
Bűnmegelőzés az iskolában 2022 Budapest októberNemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkárság oktatóterem (1078 Budapest, István u. 23-25.)2022. okt. 25. - 27.2022. okt. 3.
CSCSMBT ülés


 

A Csongrád-Csanád Megyei Bűnmegelőzési Tanács ülései. 

Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Csongrád-Csanád Megyei Bűnmegelőzési Tanács 2022. évi III. üléseEnsana Thermal & Grand Hotel Margitsziget (1007 Budapest, Margitsziget)2022. szept. 8.2022. aug. 19.
Elmetágító festészet
Elmetágító festészet
 
A program középpontjában hangsúlyozottan az alkotó gondolkodásra ösztönzés áll. A tanfolyam gyakorlatközpontú, a saját élményű megtapasztalás mellett elméleti, módszertani  elemeket is tartalmaz. A képzés 60 órás, egy 3 napos pasztell és egy 3 napos akril tanfolyamot ölel fel, valamint  pedagógus és KSZF akkreditációval is rendelkezik.
 

Erre a képzésre kizárólag olyanok jelentkezését várjuk, akik már elvégezték a (vagy most jelentkeztek a meghirdetett) Elmetágító rajzolás alap tanfolyamot (tanfolyamra). 


Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Elmetágító festészetNBT székhelye (1078 Budapest, István u. 23-25.2022. okt. 10. - 12.2022. aug. 12.
Elmetágító rajzolás
Elmetágító rajzolás

A módszer nem a művészet felől közelíti meg a rajzolást, középpontjában a különféle képességek fejlesztése áll. Erre a képzésre olyan reintegrációs tiszteket, pedagógusokat, rajz tanárokat és bűnmegelőzési szakembereket várunk, akik rajzolni szeretnének tanítani fiatalokat vagy elítélteket. 

A képzés 42 órás, pedagógus és KSZF akkreditációval rendelkezik.
 
 
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Elmetágító rajzolásNBT székhelye (1078 Budapest, István u. 23-25.2022. szept. 12. - 15.2022. aug. 12.
Elmetágító rajzolás az alsó tagozatban
ELMETÁGÍTÓ RAJZOLÁS AZ ALSÓ TAGOZATBAN
 

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkársága képzést hirdet elsősorban alsó tagozaton tanító pedagógusoknak.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Elmetágító rajzolás az alsó tagozatbanNBT székhelye (1078 Budapest, István u. 23-25.2022. okt. 3. - 6.2022. szept. 2.
Érzelmi intelligencia fejlesztése

Érzelmi intelligencia fejlesztése (kompetenciafejlesztő és módszertani továbbképzés)
 
 

 
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Érzelmi intelligencia fejlesztése (kompetenciafejlesztő és módszertani továbbképzés)Kalocsai Nebuló EGYMI (6300 Kalocsa, Tompa Mihály u. 10-14.)2022. aug. 22. - 24.2022. aug. 8.
Érzelmi intelligencia fejlesztése (kompetenciafejlesztő és módszertani továbbképzés)Kerekegyházi Móra Ferenc Általános Iskola és AMI (6041 Kerekegyháza, Szent István tér 6.)2022. aug. 25. - 27.2022. aug. 17.
Kortárs Szupervízió
RÉGI KORTÁRSAK TALÁLKOZÓJA
 


Kizárólag az NBT által a Kortárs Oktatók Pécsi Egyesületével (KOPÉ) közösen szervezett Kortárs segítő képzést végzett diákok részére három napos találkozót szervezünk, ahol lehetőséget biztosítunk a korábbi években végzett segítőkkel való találkozásra, továbbá meghallgatjuk, hogy mely városban milyen tapasztalatokat gyűjtöttek az aktívan működő kortárs segítők.

Kérjük, hogy amennyiben Ön nem tartozik a célcsoporthoz, ne jelentkezzen a képzésre!
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Régi kortársak találkozója 2022.Liget Hotel Szarvas (5540 Szarvas, Erzsébet liget)2022. szept. 16. - 18.2022. aug. 15.
Megoldásfókuszú beszélgetésvezetés
Megoldásfókuszú beszélgetésvezetés


A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Megoldásfókuszú beszélgetésvezetés néven új képzést hirdet pedagógusok, rendőrök, bűnmegelőzési és közigazgatásban dolgozó szakemberek számára. A megoldásfókuszú beszélgetésvezetés tréning elvégzését követően lehetőség van részt venni a Megoldásfókuszú vezetés- és tárgyalástechnika képzésen  is , mely azonban ráépülő képzés, így csak azok jelentkezését tudjuk elfogadni, akik az alap Megoldásfókuszú beszélgetésvezetés képzésen már részt vettek.
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Megoldásfókuszú beszélgetésvezetésZoom alkalmazás (online)2022. szept. 28. - 29.2022. aug. 8.
Megoldásfókuszú vezetés - a benned rejlő vezetőZoom alkalmazás - online2022. nov. 3. - 4.2022. szept. 30.
Mozaik program a köznevelési intézményekben a komplex gyermek- és ifjúságvédelemért
ONLINE Mozaik program a köznevelési intézményekben a komplex gyermek- és ifjúságvédelemért


Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Mozaik program a köznevelési intézményekben a komplex gyermek- és ifjúságvédelemértOnline - ZOOM platform2022. aug. 22. - 30.2022. aug. 20.
Nemzetközi konferencia

MEGOLDÁSFÓKUSZ - LEHETŐSÉGEK HATÁROK NÉLKÜL 

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács 2022. szeptember 8-án rendezi meg a Megoldásfókusz - lehetőségek határok nélkül című nemzetközi konferenciát az Ensana Thermál és Grand Hotel Margitszigetben.
 
A megoldásfókuszú megközelítés egyik alapgondolata, hogy a megoldáshoz nem a problémán vagy annak elemzésén keresztül juthatunk el legkönnyebben. A megoldásfókusz eszközrendszere és módszertana eltérő szakterületeken képes alapjaiban megváltoztatni a munkamenetet, a tárgyalástechnikát, a képzések felépítési gyakorlatát, és még számos más területen alkalmazható. Kiváló a kiégés megelőzésében, mivel a megoldásra fókuszál a problémák felsorolása és elemzése helyett.
 
Konferenciánkon kiváló, neves kül- és belföldi előadók mutatják be, ők hol és hogyan használják ezt a nagyszerű lehetőséget legyen szó kormányzati szervről, rendőrségről, büntetés-végrehajtásról vagy oktatási intézményről. Megtudhatjuk, hogyan ad lehetőséget a problémás gyermekekkel történő munkában.
 
Ha szeretne megismerni egy hatékony és modern módszert, és/vagy kíváncsi hol és hogyan használják ezt a megközelítést sikeresen, akkor várjuk szeretettel.

Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Megoldásfókusz - lehetőségek határok nélkülEnsana Thermal & Grand Hotel Margitsziget (1007 Budapest, Margitsziget)2022. szept. 8.2022. aug. 19.
Z Generációk gondolkodása képzések
Generációk gondolkodása - hogyan bánjuk a Z generációval?
 Továbbképzést hirdetünk 
pedagógusoknak, rendőröknek és fiatalokkal foglalkozó szakemberek számára. 
A továbbképzés célja, hogy a képzésen résztvevőket felkészítse a Z-generációs fiatalok szocializációjából eredő különbségek megértésére, továbbá, hogy a résztvevők a fiatalok biztonságával és annak megőrzésével kapcsolatos információkat kapjanak.
 
Cím
Helyszín
Ideje
Jelentkezés vége
Generációk gondolkodása - hogyan bánjuk a Z generáció tagjaival? - novemberNemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkárság oktatóterme (1078 Budapest, István u. 23-25.)2022. nov. 22. - 24.2022. nov. 7.
Generációk gondolkodása - hogyan bánjuk a Z generáció tagjaival? - decemberNemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkárság oktatóterme (1078 Budapest, István u. 23-25.)2022. dec. 13. - 15.2022. nov. 18.

Elfelejtett jelszó?

BelépésRegisztrálok

Kérjük, hogy adja meg email címét!

KüldésMégse